WORKSHOPS À LA CARTE
In het oude brouwerijlabo, een unieke plek op de site van de Antwerpse stadsbrouwerij De Koninck organiseert Minestrone Cookbooks workshops à la carte voor groepen vanaf 10 personen.
We bieden twee verschillende workshops aan:
1. SAMEN KOKEN als beleving waarbij je met het glas in de hand en onder begeleiding van een chef, zelf je driegangenmenu maakt en nadien opsoupeert. Gezelligheid gegarandeerd op een toplocatie.
Minimum 15 personen
Dinsdag tem vrijdag vanaf 18u
Prijs vanaf €95 pp.
2. CULINAIRE AMBACHTEN voor thuis. Je leert technieken hoe je ambachtelijke producten thuis kan klaarmaken onder het moto ‘Wat je zelf maakt, smaakt beter’. De workshops worden door de culinaire hobbyisten uit het boek Garage Culinair gegeven.
Je kan kiezen tussen een achttal technieken/ workshops:
- garnalenkroketten vormen
- kaas maken
- chutney bereiden
- taarten bakken
- pasteien bakken
- confituur maken
- pralines vormen
- varkenskop persen
Minimum 10 personen
Zaterdag van 11u tot 15u
Prijs vanaf €65 pp.