Gratis verzending bij een bestelling vanaf 20€

Minestrone - Nieuws

« terug naar overzicht
HET GERECHT PLANTAARDIG

HET GERECHT PLANTAARDIG: TWEEDE BOEK VAN LINT EN LE DUC IN DE MAAK

Pieter-Jan Lint en Tony Le Duc ontmoetten elkaar in 2019. Na vele gesprekken bleek dat zij dezelfde visie delen over de noodzakelijke evolutie van ons huidige voedingspatroon. In 2023 publiceerden zij het boek De Basis Plantaardig. Voor hun tweede boek Het Gerecht Plantaardig gaan ze een stap verder en brengen zij wederom hun expertise samen.
 
Ze tonen uitgebreid welke ingrediënten je nodig hebt in je voorraadkast en in je ijslast om te starten met haalbare plantaardige gerechten om dagelijks klaar te maken.
 
Welke smaakmakers kan je zelf maken? Plantaardige zuivel?
Hoe maak je een plantaardige versie van Tomaat Mozzarella? 
Met welke ingrediënten breng je de smaken uit de zee in een plantaardig gerecht? Hoe maak je een steak tartaar zonder vlees?
 
Dit alles aangevuld met ruim 130 nieuwe bereidingen.
 
Alle beschrijvingen en recepten worden op een eenvoudige manier verklaard door chef Pieter-Jan Lint en geïllustreerd door culinair fotograaf Tony Le Duc.

ander nieuws